Logotip zonaforum.cat

  

Millorem l'entorn, compromesos amb el civisme

INICI  -  CIVISME  -  PARTICIPACIË  ADHESIONS  -  OPINIONS  -  NOT═CIES  -  MULTIM╚DIA  -  CONTACTE 


29/07/2015 Plaga de mosques grises


  Des de principis del mes de juny, ve´ns de l'illa residencial compresa entre els carrers Francesc de Borja Moll, Llull, St. Ramon de Penyafort i Eduard Maristany, al districte de Sant MartÝ (zona f˛rum) estan patint la invasiˇ d'una plaga de petites mosques de color gris, als portals de les escales, fašanes, aparadors de locals, tanques i vehicles estacionats a la via p˙blica.
Alguns dels ve´ns que van trucar al telŔfon del civisme van obtenir com a resposta que es tractava d'una mosca fit˛faga i per tant, de la vegetaciˇ (arbrat, gespa, etc).
Tot apunta que en realitat es tracta de la mosca de la humitat i que no tÚ res a veure amb la vegetaciˇ de la zona, ni tampoc amb la xinxa dels plataners, que sÝ afecta altres llocs del barri.
Alguns ve´ns apunten la possibilitat que el focus es pugui trobar dins la tanca del solar privat que es troba al costat de l'Hotel Diagonal Zero, en mal estat de conservaciˇ i sense cap tipus de manteniment, en el qual hi habiten diverses col˛nies de gats.
 

└mbit d'afectaciˇ

29/07/2015 └mbit aproximat d'afectaciˇ de la plaga


L'Associaciˇ Zonaf˛rum, ha contactat amb la Direcciˇ de VigilÓncia i Control Ambiental de l'AgŔncia de Salut P˙blica i ha estat informada sobre l'estat actual del problema, en concret han informat que tenen constÓncia del mateix i que s'hi estÓ treballant per localitzar el focus o els focus d'aquest insecte, popularment anomenat mosca dels orins, que acostuma posar les larves a les zones humides del sistema de clavegueram p˙blic i tambÚ en espais que puguin albergar residus orgÓnics o zones humides.

ParalĚlelament aquesta actuaciˇ, l'Ajuntament tÚ previst de fer un tractament a la vegetaciˇ en les zones arbrades durant aquesta setmana.
No obstant aix˛, els ve´ns han decidit presentar un escrit de queixa, mitjanšant l'Associaciˇ Zonaf˛rum, al registre general de l'AgŔncia de Salut P˙blica, per deixar-ne constÓncia.
 

Fašana edifici Telef˛nica

29/07/2015 Fašana de l'Edifici Telef˛nica infestada de mosques grises

 

Tanca solar privat

29/07/2015 Tanca solar (vÝdeo)

 

Vehicle estacionat en via p˙blica

29/07/2015 Vehicle estacionat a la via p˙blica

 

Tanca del solar privat

29/07/2015 Tanca del solar privat pr˛xim a l'Hotel Diagonal Zero


 

Paret interior

29/07/2015 Interiors


 

Interiors de comunitat

29/07/2015 Interiors 

Tanca solar privat

29/07/2015 Tanca solar privat plena de mosques
 

Veure mÚs imatges i vÝdeo

 

Participa enviant-nos una proposta o digues la teva opiniˇ


 

 
pÓgines visitades

 

 


Zonaforum no utilitza en el codi intern de les seves pÓgines cap mŔtode de captura de dades dels visitants o usuaris, llevat de la informaciˇ que voluntÓriament puguin facilitar els mateixos, com a resposta a la solĚlicitud de la informaciˇ enviada mitjanšant formularis
Atesa la Llei OrgÓnica de Protecciˇ de Dades, s'informa als usuaris que les dades facilitades seran tractades d'acord amb l'article 5 de la Llei orgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal. Tanmateix s'informa que les dades a quŔ fa referŔncia l'article 2.2 del reglament que desenvolupa la llei (Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre) queden exclosos del rŔgim de protecciˇ de dades de carÓcter personal

L'Associaciˇ Zona F˛rum estÓ inscrita en la Direcciˇ General de Dret i d'Entitats JurÝdiques de la Generalitat de Catalunya amb el n˙mero 0547E/5361/2014
NIF: G66291360

AV═S LEGAL