Logotip zonaforum.cat

  

Millorem l'entorn, compromesos amb el civisme

INICI  -  CIVISME  -  PARTICIPACIÓ  ADHESIONS  -  OPINIONS  -  NOTÍCIES  -  MULTIMÈDIA  -  CONTACTE 


Notícies


Proposta veïnal per a millorar els accessos al metro

 


12/12/2015

PROPOSTA VEÏNAL PER A MILLORAR ELS ACCESSOS AL METRO
Els veïns del recinte Fòrum denuncien problemes de soroll i mobilitat al barri quan s'hi celebren grans esdeveniments. Molts dels que hi viuen asseguren que fins i tot tenen dificultats per entrar als seus domicilis. La sortida de metro més propera està ubicada a uns 500 metres i s'ha de recórrer i creuar la rambla de Prim i la Diagonal per arribar-hi. És per això que proposen una sèrie de canvis per millorar l'accessibilitat a la zona.
visualitza el vídeo de la notícia i llegeix més...


Veïns del Fòrum impulsen un Passeig de la Pau per dinamitzar el litoral

 


12/12/2015

ELS VEÏNS DEL FÒRUM IMPULSEN UN PASSEIG DE LA PAU PER A DINAMITZAR EL LITORAL
L'Associació Zonafòrum
va presentar el passat 12 de desembre, a la Sala d'Actes del Museu Blau de Barcelona, davant l'assistència de més de cinquanta persones, les "Propostes per a la dinamització del Front Litoral i la zona Fòrum de Barcelona".
Aquestes propostes van ser presentades per primera vegada en públic, pel seu ideòleg Josep M. Cuéllar, qui va estar acompanyat per Pierpaolo Troiano, arquitecte col·laborador en el projecte.
Amb aquesta presentació, l'Associació Zonafòrum ha fet palès el seu suport, sumant-se a una iniciativa que necessitarà de la participació de les persones i les administracions públiques perquè es dugui a terme.
Els ponents van comentar que seguirien presentant aquestes propostes a altres entitats durant els pròxims mesos.
visualitza el vídeo de la notícia i llegeix més...
visualitza més imatges de l'acte...


Invasió de mosques edifici Telefònica

 


29/07/2015

Des de principis del mes de juny, veïns de l’illa residencial compresa entre els carrers Francesc de Borja Moll, Llull, St. Ramon de Penyafort i Eduard Maristany, al districte de Sant Martí (zona fòrum) estan patint la invasió d’una plaga de petites mosques de color gris, als portals de les escales, façanes, aparadors de locals, tanques i vehicles estacionats a la via pública.
+ informació

 

Brutícia conseqüència sala venopunció

 


22/05/2014

Els articles i comentaris que divulga l'Ajuntament de Barcelona acostumen a minimitzar els problemes inherents a les sales de venopunció, popularment conegudes com a "narcosales".
La fotografia mostra el lamentable estat en que es troba la rampa d'accés a una galeria de serveis propietat de la SGAB que és utilitzada assíduament pels toxicòmans que suposadament reben tractament en el centre de la Mina i al Centre Fòrum Hospital del Mar.
+ informacióIndigent dormint

 07/05/2014

Imatge quotidiana que es pot observar a la sortida del baixador de l'estació del metro Maresme-Fòrum, sortida Rambla Prim.
Crida l'atenció el lloc escollit per pernoctar, enmig de la vorera, tot just davant les escales del metro.
Això sí, al gos no li falta menjar.
En són conscients els serveis socials de l'Ajuntament? rebutja aquesta persona qualsevol tipus d'ajuda?
Perquè hi ha tantes persones practicant la mendicitat en la zona del fòrum?.
 Drogodepenent

 09/03/2014

Imatges que teníem oblidades des de fa uns quants anys tornen a sorgir amb força al nostre barri.
Els edificis en procés de construcció que han estat oblidats pels constructors son la porta d'acollida per alguns usuaris de la narcosala ubicada a l'Hospital Geriàtric situat a la Rambla de Prim cantonada amb el carrer Llull.
Sembla ser que no és gaire difícil aconseguir substàncies prohibides al voltant d'aquesta narcosala, segons han pogut apreciar veïns de la zona.
I, si ho saben els veïns, potser que les administracions no en siguin conscients?
 Celebració Telecogresca 2014

 05/04/2014

Durant aquesta tarda i nit se celebrarà novament al Parc del Fòrum la festa universitària  "Telecogresca 2014"
En previsió de possibles actes incívics, com repetidament acostuma a passar a l'entorn del Fòrum sempre que se celebren aquests tipus d'actes, sol·licitem a tots els adherits i simpatitzants de l'Associació Zonafòrum contra l'incivisme, la vostra col·laboració per tal de deixar constància documentada a través de vídeos o fotografies de tots aquells problemes d'incivisme que es poguessin tornar a produir.
 Concentració de motos al Fòrum de Barcelona

 22/02/2014

Avui dissabte a les 11:55 hores, la convivència al Fòrum ha estat novament interrompuda, en aquesta ocasió, per la presència de centenars de motos de gran cilindrada que s'han concentrat al voltant del Museu Blau fent sonar les botzines, accelerant els motors i cremant roda en senyal de protesta, perquè les pròximes retransmissions televisives del campionat mundial de motociclisme s'emetran majoritàriament per canals de pagament.
Als vídeos es pot escoltar el soroll i veure les escenes de "grand prix" per l'Avinguda Eduard Maristany de Barcelona així com la circulació de les motos per les zones de vianants, sota l'atenta mirada d'algunes unitats de la guàrdia urbana que han estat incapaços d'impedir-ho.
 Imatges de les molèsties durant les festes de la Mercè23/09/2013

Imatges i vídeos de les molèsties durant les festes de la Mercè. La venda de "productes" s'oferia als vianants i assistents als concerts de forma generalitzada i sense cap mena d'escrúpols a escassos cinquanta metres de les patrulles de la guàrdia urbana.
És evident que el consum de tot tipus de begudes al carrer, que prohibeix explícitament la normativa municipal, gaudeix d'algunes excepcions quan és l'Ajuntament de la ciutat qui organitza la festa.

 


 

 
pàgines visitades

 

 


Zonaforum no utilitza en el codi intern de les seves pàgines cap mètode de captura de dades dels visitants o usuaris, llevat de la informació que voluntàriament puguin facilitar els mateixos, com a resposta a la sol·licitud de la informació enviada mitjançant formularis
Atesa la Llei Orgànica de Protecció de Dades, s'informa als usuaris que les dades facilitades seran tractades d'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Tanmateix s'informa que les dades a què fa referència l'article 2.2 del reglament que desenvolupa la llei (Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre) queden exclosos del règim de protecció de dades de caràcter personal

L'Associació Zona Fòrum està inscrita en la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb el número 0547E/5361/2014
NIF: G66291360

AVÍS LEGAL